Türkiye'nin köklü ve lider lastik markası Lassa, Mekanik Oto bünyesinde Aksaray yolu üzeri 1. km otogar kavşağı Nevşehir adresinde hizmete girdi!!!

LASSA'dan Mekanik Oto hizmetinde SAĞLAM AÇILIŞ! 

Türkiye'nin lider lastik markası Lassa'dan özel fırsatlar, Mekanik Oto Lassa Nevşehir bayiinde! Üstelik açılışa özel fiyatlarla sizleri bekliyor...

1983’ten beri otomotiv sektöründe Ford ve Otokoç Otomotiv A.Ş bayilikleriyle hizmet vermiş Mekanik Oto şimdi de Türkiye’nin lider lastik markası Lassa ve Bridgestone bayiliğiyle hizmetinizde. Servis hizmetlerimiz, Avrupa standartlarındaki ekipmanlarımız ve standartlara uygun saklama koşullarıyla aracınızın tüm ihtiyaçlarını bayimizde karşılayabilirsiniz. Bunun yanında konforlu müşteri bekleme alanımız ile siz kahvenizi yudumlarken aracınız hazır hale gelir.

Mekanik Oto Lassa - Bridgestone Nevşehir Bayii

"Yeni dört mevsim lastiğiyle üstün performans..."

Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Nevşehir yetkili bayisi Mekanik Oto Bridgestone ve Lassa marka lastiklerin satış ve servisini yapmaktadır. Müşteri memnuniyetini esas alarak son teknoloji lazerli cihazları ile size daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmaktan mutluluk duymaktadır. Lastik, Jant ve Akü’de geniş ürün yelpazesi ile sizi mutlaka mekanik’i ziyaret etmeye davet ediyoruz.

Sağlam yol alın diye yeni Lassa bayimiz Mekanik Oto Nevşehir'de hizmetinizde! Lastiklerinizi cazip fiyatlarla Mekanik Oto'dan temin edebilirsiniz…

Yeni BRİDGESTONE bayisi Mekanik Oto AÇILDI!

Lastiklerinizi, özel fiyatlarla Mekanik Oto Bridgestone Bayisiden temin edebilirsiniz…

Beklediğiniz Lastik İndirimi!

Adres: Mekanik Oto Aksaray yolu üzeri 1. km otogar kavşağı Nevşehir'de

Bilgi ve randevu için :  0 384 212 07 38

Mekanik Oto Nevşehir Kapadokya bölgesinde Lassa ve Bridgestone marka lastiklerinin satışını yapmaktadır ve aynı zamanda bayisidir.

Uluslararası testlerde güzel performans gösteren Lassa ve Bridgestone ve Dayton marka lastik almak için bizi hemen arayabilirsiniz.

TEL: (0 384)  212 07 38

BRIDGESTONE LASTİK

Uluslararası lastik test kuruluşu olan Tyre Reviews testlerinde Bridgstone marka lastiklerin özellikle kış şartlarında performansı çok başarılı olduğu görülmüş ve çoğu testte ilk sıralarda yer aldığı görülmektedir.

Kuru ve ıslak zeminde en hızlı yol tutuşu, ıslak zeminde en kısa frenleme, iyi suda kızaklama direnci, mükemmel kar freni, düşük gürültü, en düşük yuvarlanma direnci ile Bridgestone lastikler ön plana çıkmaktadır.

Yaz lastiği testlerinde de çok düşük yuvarlanma direnci, ıslak zeminde dengeli yol tutuşu ve iyi kavrama, yüksek düzeyde konfor ile ilk sıralarda yerini almıştır.

LASSA LASTİK

Cebinizi düşünen uzun ömürlü lastik istiyorsanız da Lassa modelleri tam size göre bir seçenek olabilir.

Lassa yeni geliştirilmiş kar ve buz performansı ile snoways kış lastik modelleri de ön plana çıkmaktadır. Soğuk havalarda güven ve üstün yol tutuşu sağlar.

Dünya Lassa lastikler üzerinde dönüyor.

Mekanik Oto Lassa ve Bridgestone Nevşehir Bayisi olarak aracınıza en uygun, yüksek performans gösteren, güvenli lastik seçiminde sizlere destek olmaktadır.

Hangi Lastik benim için uygun diye soruyorsanız aşağıdaki iletişim numaramızdan bizi hemen arayabilir ya da bizi ziyaret edebilirsiniz.

TEL: (0 384)  212 07 38

Mail: [email protected]

İnstagram: mekaniknevsehir