Nevşehir Üniversitesi Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu öğrencileri ‘2. Ulusal Alanya Altın Kepçe Gastronomi ve Yemek Yarışması’nda Türkiye 3’üncülüğünü elde etti.

 

2-4 Kasım 2012 tarihleri arasında Alanya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ‘2. Ulusal Alanya Altın Kepçe Gastronomi ve Yemek Yarışması’na Üniversitemizi ve şehrimizi temsilen Üniversitemiz Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Aşçılık ve İkram Hizmetleri Bölümü Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Resul Özdemir gözetiminde katılan öğrencilerimiz Muhittin Can Danacı, Ayşegül Demir, Gülhan Kurnaz, Yakup Işık, Aslı Kartal, Zeynep Çelik, Rukiye İnan, Gamze Temel Taş ve Sefa Soylu Türkiye 3’üncülüğü elde etti. Yarışmaya 3’er kişilik 2 ekip halinde katılarak üniversiteler kategorisinde 36 üniversite arasında mücadele veren Üniversitemiz öğrencileri,  3 bronz madalyayla Türkiye 3’üncülüğü elde ederken  ayrıca Merit (Başarı) ödülüne layık görüldü.

 

Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuncay Bülbül ile Aşçılık ve İkram Hizmetleri Bölümü Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Resul Özdemir nezaretinde Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret eden öğrenciler, yarışmada kazandıkları 3 bronz madalya ile Merit Belgelerini Rektörümüze  takdim ettiler.   

 

36 Üniversite arasında verilen mücadelenin önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, elde ettikleri gurur verici başarılarından dolayı kendilerini kutlayarak teşekkür etti.