AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresine Üniversite öğrencisi oğlu Mehmet Açıkgöz ile birlikte katıldı.

Açıkgöz: "AK Parti ile Siyaset Gençleşiyor, TÜRKİYE GÜÇLENİYOR"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongremizde yüreği vatan aşkıyla çarpan AK GENÇLİK her zamanki gibi harika..." dedi.

Gençlerimize güveniyoruz...

Birlik ve beraberliklerini muhafaza ettikleri, haklarına sahip çıktıkları sürece kimsenin kendilerini bu yoldan döndüremeyeceğini söyleyen Açıkgöz, "Ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacaklar sizlersiniz. Yüzü gençliğe dönük her hareket mutlaka kazanacaktır. AK Parti'nin geride kalan seçimler ve referandumlardan alnının akıyla çıkma sebeplerinden biri de yüzünün gençlere dönük olması, gençlerin sesine kulak vermesi, sözüne değer vermesi, onları siyasetin öznesi olarak görmesi, onlara karar alma mekanizmalarında yer vermesidir. " diye konuştu.

“Biz birlikte büyük bir aileyiz”

Açıkgöz, Daha Güçlü Bir Türkiye için, Gençlerimizle birlikte 24 Haziran seçimlerinde Nevşehir'de Sandıkları Patlatacağız.  Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapacağız, ülkemizi yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Bu vesile ile Coşku dolu bir şekilde kongrelerini bayram havasında gerçekleştiren, salonlara sığmayan Gençlik Teşkilatlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.