24 Haziran erken genel seçimlerinde tekrar AK Parti’den aday gösterilen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek buradaki fabrika çalışanlarını ve yöneticileriyle bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, gelişen teknolojiyle birlikte fevkalade tesislerde hem üreticiye, hem ülkeye hem de istihdama sistematik katkılar sağlayan Nevşehir OSB’deki sanayicileri ziyaret ettiklerini söyledi.

Açıkgöz; 24 Haziran 'da “Milletin kararı istikrarın Devamı” dedi.

Türkiye’de 24 Haziran’da erken genel seçimlerin yapılacağını hatırlatan Açıkgöz, “Bu seçimlerde ülkemizde yine istikrar istiyorsak, bu teşviklerin daha da artmasını bekliyorsak güçlü bir meclisi ve güçlü bir cumhurbaşkanını Ankara’ya göndermemiz gerekiyor. Bu yüzden sizlerden yine destek bekliyoruz” diye konuştu.

Fabrika çalışanlarının ve yöneticilerinin sorun ve taleplerini de dinleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili 27. Dönem adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Organize Sanayi Bölgemizde ziyaretlerimize devam ediyoruz. “NEVSAÇ, Cumhurbaşkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın ve AK PARTİ’mizin yanında, üreten ve büyüyen Türkiye için Durmak Yok Yola Devam VakitTürkiyeVakti “

Nevşehir Organize Sanayi Bölgemizdeki fabrikalarımızı ziyaret ederek, emektar hemşerilerimize kolaylıklar diliyoruz. ‬
‪“Biz, güçlü Türkiye için hizmet üstüne hizmet koymanın sözünü veriyoruz; muhalefet ise yatırımları durdurmanın vaadiyle karşınıza çıkıyor.”‬

‪ #VakitTürkiyeVakti