24 Haziran Genel Seçimlerinde Nevşehir 2.Sıradan AK Parti Milletvekili seçilen Yücel Menekşe, Türkiye Büyük Millet Meclisinde 27.Dönem Milletvekilliği kaydını yaparak görevine başladı.

Hafta başında mazbatasını alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Türkiye Büyük Milet Meclisi’ne giderek kaydını yaptırdı.

Ailesi ile birlikte kayıt programına giden Milletvekili Yücel Menekşe, kayıt işlemini gerçekleştirdikten sonra 24 Haziran Seçimlerinin Türkiye ve dünya için yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu vurguladı. Menekşe, "Türkiye Büyük Millet Meclisi 27. Dönem Milletvekilliği kaydımızı Ailemizle birikte gerçekleştirdik. 24 Haziran seçimleri Türkiye ve Dünya için yeni bir dönemin başlangıcı. Demokrasi ve hukuk devletinin hakim olduğu ve güzel bir geleceği hep birlikte kuracağımıza olan güçlü inancımızla rozetlerimizi taktık. Rabbim bu Gazi Meclis’te Nevşehirimize, milletimize ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah. Artık hem hemşehrilerimiz hem de ülkemiz adına hep birlikte çalışacağız. 27. Dönem Milletvekilliği şehrimize, milletimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun’’ İfadelerini kullandı.

Milletvekili Menekşe daha sonra  Meclis salonunda ailesi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.