Nevşehir Galericiler sitesi esnafları bugün ilginç bir olaya şahitlik etti. Gündüz saatlerinde, gayet şık giyimli bayanlar Nevşehir esnaflarını ziyaret ederek "Masaj Kartviziti" dağıttılar.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir dışından geldikleri belirtilen bayan şahıslar, kendilerine kartvizit bastırarak, şehrin çeşitli yerlerinde bu kartları dağıtmaya başladı. En son Nevşehir Galericiler sitesinde görülen şahıslar, Kayseri'den geldiklerini söyleyerek, "Masöz ....." adı altında saatlik 250 TL'ye masaj yaptıklarını ifade ettiler.

Nevşehir galericiler sitesinde kamuya açık alanlarda, masaj salonu, "Masöz ....." tanıtımı adı altında, fuhuş için dağıttıkları İddia edilen kartvizitler Nevşehir esnaflarını isyan ettirdi. 

Güpegündüz Bu Kartviziti Dağıttılar...

Tepkili vatandaşlarımız, Bayan masözlerce Masaj tanıtımı altında dağıtılan kartvizitlere karşı tedbir alınması için yetkilileri göreve davet ederek, bu kartvizitli bayanların şehrimizde alenen fuhuş için çalışma yürüttükleri iddialarında bulundular.

Nevşehir'de vatandaşlardan yüz bulamayan şahısların Kayseri'ye gittikleri belirtildi.

Not: "Kartvizitleri basan, dağıtan kişiler hakkında “fuhuşa aracılık etmek” ve “çevreyi kirletmek” suçlamalarıyla adli işlem yapılabileceğinden bir daha ki sefer böyle bir olay yaşadığınızda durumu Polise haber verebilisiniz. "