Nevşehir’deki yerel işletmeler her alanda biz de varız demeye devam ediyorlar. Nevşehir ve Bölgenin En Büyük Alışveriş merkezi olan "Kapadokya AVM" 5.şubesini Gülşehir'de açtı.

Kapadokyanın güzel ilçesi Gülşehir ilçesinin uzun yıllardır bir eksiklik olarak gördüğü aradığınız herşeyi bulabileceğiniz Kapadokya Alış veriş merkezi bugün hizmete açıldı.

Hüseyin Düzgün hocanın duası ve kesilen kurban ile gerçekleştirilen Kapadokya AVM Açılışına Gülşehir İlçe Kaymakamı Çağlar Tekin, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, Gülşehir Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Ateş ,AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Gülşehir Esnaf Kefalet Odalar Birliği Başkanı Güray Çevirme, Emekli Öğretmen İlhan Ekici, Eski Gümüşkent Belediye Başkanı Mustafa Arıkan, Tuzköy eski Belediye Başkanı Ümit Balak, Nurlular Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Nurlu, Akgüller Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Zağlanmış, İnceler Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Ali İnce, İşletme sahipleri Mustafa Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nevşehir'in en büyük AVM'si bugün Gülşehir'de açıldı.

Kapadokya Alışveriş Merkezi açılışı kesilen kurbanın ardından, Hüseyin Düzgün hoca tarafından okunan dualar eşliğinde gerçekleştirildi...

İşletme Sahibi Mustafa Aydın, açılış sonrasında yaptığı konuşmasında "Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu. 

Gülşehir protokolü Kapadokya AVM’nin açılış kurdelesini Hep Birlikte kestiler. Açılışa katılan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Kapadokya AVM sahiplerine hayırlı olsun dileklerini ileterek “Gülşehirli esnaflarımızı her alanda açtığı yerel işletmeleri beğeniyoruz. Yerel esnaflar kazandıkça Gülşehir'imizde kazanacaktır. Bizler bu inanç içindeyiz” şeklinde konuştu.

Çiçek bahçesine döndü...

Kapadokya AVM açılışı nedeniyle gönderilen çiçek ve çelenklerle Alışveri merkezi adetat çiçek bahçesine döndü.

İçerisinde züccaciye, hırdavat, kuruyemiş, pastane, elektronik, şarküteri kasap, unlu mamüller ve manavın yanı sıra market, temizlik, giyim, kozmetik, çocuk oyun sahaları ile bu markette yok yok.... 

Açılışta İzdiham Yaşandı...
Açılış nedeniyle müşterilerine birçok üründe şok indirim fırsatı tanıyan market ilk gün vatandaşların akınına uğradı. Sabahın erken saatlerinden itibaren marketin önünde bekleyen vatandaşlar kapının açılması ile indirimli ürünleri alabilmek için adeta birbiri ile yarıştı. Açılış anında büyük ilgi gösteren Gülşehirli vatandaşlar zaman zaman AVM içerisnde izdiham yaşanmasına sebep oldu.

Bizde www.fibhaber.com olarak % 100 Nevşehir Markası olan Kapadokya AVM'nin Gülşehir ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.  

Nevşehir ve Bölgenin En Büyük Alışveriş merkezi "Kapadokya AVM" bir Mustafa AYDIN kuruluşudur...

Kapadokya Alışveriş Merkezleri
Tarih: 12 Nisan 2018 Perşembe
Saat: 12.15
Yer: Kızılırmak Caddesi. Karavezir Mahallesi GÜLŞEHİR

"Her keseye uygun şok fiyatlarımızla Gülşehir halkımızın hizmetindeyiz..."