Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) , Hotel Linkage Academy ve İstanbul Şehir Üniversitesi işbirliği ile “sertifikalı eğitim programı” Argos in Cappadocia ev sahipliğinde Uçhisar / Kapadokya’da düzenlendi.

KAPTİD'den yapılan yazılı açıklamaya göre; Hotel Linkage Academy ve İstanbul Şehir Üniversitesi işbirliğinde, Argos in Cappadocia ev sahipliğinde: - Online Kanal Yönetimi, - Online Müşteri Yorumları Yönetimi konulu “sertifikalı eğitim programı” gerçekleştirilmiştir.

40 kişilik katılımla yaklaşık 5 saat süreyle gerçekleşen eğitim programı, Argos in Cappadocia'nın restorasyonu yeni tamamlanan ödüllü "Müze Salon"unda KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Yakup Dinler'in açılış konuşmasıyla başlayan program, daha sonra Hotel Linkage Academy'den Sn. Erhan Kaya'nın keyifli anlatımıyla devam etmiştir.

Program sonunda tüm katılımcılara sertifikaları sunumu ile Argos in Cappadocia Genel Müdürü Sn. Canan Kutlu ve Sn. Erhan Kaya'ya Sn. Yakup Dinler tarafından hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi yapılmıştır.

Hotel Linkage Academy Satış Pazarlama Başkan Yardımcısı Erhan Kaya yapmış olduğu açıklamasında; Hotel Linkage Academy ve KAPTİD işbirliğiyle Argos in Cappadocia Hotel'de "Online Kanal Yönetimi ve Müşteri Memnuniyeti" başlıklı eğitimlerimizi bugün tamamladık.

- Eğitimi Argos in Cappadocia Otel'in mağara toplantı salonunda verdik. Eğitim verdiğim en güzel salonlardan biriydi. Büyülü bir atmosferdi. Çok büyük keyif aldım.

- Kapadokya otelcisi müşteri memnuniyeti anlamında Türkiye'deki en başarılı destinasyonlardan birisi. Bu konuda her ne kadar ben eğitim vermiş olsam da onlardan çok şey öğrendim. 

- Açılış konuşmamızı KAPTİD başkanı Yakup Dinler Bey yaptı.

- KAPTİD şimdiye kadar görmüş olduğum en etkin otel birliklerinden bir tanesi. Yakup Bey'in başkanlığında çok organize hareket ediyorlar. Kapadokya'nın sağlam ellerde olduğunu görmek beni ayrıca sevindirdi.

Bu muhteşem eğitimde bize dört dörtlük  ev sahipliği yapan Argos in Cappadocia Genel Müdürü CANAN KUTLU Hanım'a, muhteşem organizasyon için Yakup Dinler Bey'e ve katılım gösteren tüm hemşehrilerime çok samimi duygularla teşekkür ediyorum.