Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir 27.Dönem Milletvekili adayları Mehmet Varol ve Sait Yüksel bugün Avanos ilçesine bağlı Kalaba, Çalış ve Akarca kasabalarıyla Kozaklı ilçesinde seçim çalışması yaparak adeta gövde gösterisi yaptı.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını hızlandıran MHP Nevşehir Milletvekili adayları gittikleri yer yerde coşku ve büyük destekle karşılandılar.

“MHP’NİN YÜKSELİŞİ DEVAM EDİYOR”

Seçim ziyaretleri kapsamında ilçe ve beldelerde yaptıkları çalışmalarda MHP kadrolarını halkın bağrına bastığını vurgulayan Milletvekili adayı Mehmet Varol, MHP’nin yükselişinin devam ettiğini dile getirdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye halkın desteğinin yoğun olduğunu anlatan Varol, “Bu günde seçim çalışmamıza Kalaba, Çalış ve Akarca'dan başlayarak Kozaklı ilçemizle ile devam etti. Halkımız bizleri bağrına bastı. Yoğun bir ilgi vardı. Bu ilgi partimize olan alakanın ne kadar arttığını gösterir. Milletvekili adayları olarak ilçe, belde ve köylerimizi dolaşıyoruz. Dolaşmaya da devam edeceğiz. Yolda karşılaştığımız, ziyaret ettiğimiz hanımefendiler, beyefendiler hepsi çok sıcak ve samimi duygularla Milliyetçi Hareket Partisini desteklediklerini ifade ettiler. Ayrıca MHP’nin bu ülke için çok önemli bir parti olduğunu ve ülkenin teminatı olduğunu dile getirdiler. Halkımız bizi kucaklıyor, biz bundan çok mutluyuz. İnşallah bunu başaracağız.” dedi.

“24 HAZİRAN BASİT BİR MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ DEĞİL”

24 Haziran seçimlerinin basit bir milletvekili seçimi olmadığını vurgulayan Milletvekili adayı Mehmet Varol, “Ben her zaman şunu söylüyorum. Biz ülkücüler, biz Türk milliyetçileri Türk milletini karşılıksız seven fikrin, canımız ve malımız her şeyimiz dahil her türlüğü varlığımızı milletimize ve bayrağımıza karşılıksız veren bir fikrin temsilcileriyiz. Bu uğurda canımız feda olsun. Yeter ki Türk milleti payidar olsun ve ezanlarımız susmasın, bayrağımız inmesin. Biz böyle düşündük ve 24 Haziran seçimlerine de bu pencereden bakıyoruz. 24 Haziran basit bir milletvekili seçimi değil. Biz 24 Haziran’ı zaferle taçlandırmalıyız ki 15 Temmuz’a geri dönmeyelim. 15 Temmuz’a geri dönersek vermiş olduğumuz onca mücadele de şehit olmuş ve gazi olmuş insanların vebali omuzlarımız üzerinden kalmaz. Türk milletine güveniyoruz. Türk milleti ferasetli bir millettir” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZ COŞKULU BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

MHP’nin iş adamı Milletvekili adayı Sait Yüksel'de, seçim çalışmalarında milletin samimiyetini gördüğünü ve partilerine olan teveccühün her geçen gün artarak devam ettiğini vurguladı. Yüksel, “Millet geleceğine sahip çıkıyor. Devlet beyi takdir ettiğini açıkca vurguluyor. Desteğinin partimize olduğunu meydanları doldurarak gösteriyor. Her gittiğimiz yer de milletimiz önce gönlünü sonra ise kapısını bizlere açıyor. Seçim çalışmalarımızın artık kalan son 14 gününde milletimizle kucaklaştık. Belki de 10 bin den fazla hemşerimizin elini sıktık ve derdini dinledik. Gördüğümüz şudur ki Millet devlet diyor, millet MHP diyor” dedi.

“HALKIMIZ TEVECCÜH EDİYOR VE MHP DİYOR”

MHP olarak seçimlere çok önceden hazırlandıklarını ifade eden MHP İl Başkanı İlhan Kaya, “Seçim hazırlıklarımızı yaptık ve bu günde yollara düştük. Seçim çalışmalarımızda gittiğimiz heryerde Halkımız teveccüh ediyor ve MHP diyor. Bu seçimlerde Allah’ın izni ile rüzgar bizimledir. Milliyetçilik ruhu işlemiş milletimiz bizimle birlikte beraber seçimlerde partimizi en yüksek oyla iktidara taşımak için yollara düşüyoruz.  Vatandaşlarımıza ülkemiz üzerinde oynanan oyunları anlatıyoruz ve bu oyunları milletimizle birlikte bozacağımızı anlatıyoruz”

“3 HİLAL NEVŞEHİR'E DAMGASINI VURACAK”

Milletvekili adayı Varol, usanmadan ve yorulmadan devletin ve milletin bekası için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Seçim çalışmalarına ilçe ve beldeler ile devam ettiklerini dile getiren Varol, “Milletimizin büyük bir teveccühü var. Devlet beyin dik duruşuna karşı milletimiz bizi bekliyor. İlçelerimizde halkımızın yoğun coşkusu ile karşılandık. Seçim çalışmalarımız iyi gidiyor. Allah utandırmasın. Milliyetçi Hareket Partimizi meclise istediğimiz sayıda sokacağız. Özellikle vurgulamak isterim ki her parti kendi vekil sayısını çıkartıyor. Gerçek milletvekili sayısı seçim günü akşam Allah’ın izni ile 3 hilallerle Nevşehir'e yazılacak” dedi. MHP’li Milletvekili adayları ziyaretlerine gün boyu devam ettiler. Akşam saatlerinde ise Kozaklı Belediyesi'nin düzenlediği iftar proğramına katıldılar.