Nevşehir İl Emniye Müdürü Mehmet Artunay, göreve geldiği günden beri suç ve suçlularla mücadele konusunda çalışmalarıyla takdir topluyor. Sürekli ekipleriyle koordine halinde ve operasyonları bizzat yürüten Artunay, yapılan yol uygulamalarında ise personelinin başında durup çalışmalara eşlik ediyor.

Nevşehir Emniyet Müdürü Artunay ve Ekibini Tebrik ediyoruz...!

“Sayın Nevşehir Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay, kentimizde göreve başladığı günden bu yana ekibiyle birlikte uyuşturucuyla mücadeleden, kent huzurunun sağlanmasına kadar her alanda önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.. 

Kentte huzur ve güvenliğimizin en büyük teminatı olan emniyet güçlerimizin her türlü zorluğu göze alarak yürüttükleri böylesi başarılı operasyonlar sonrasında geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin bu batağa saplanmasının önüne geçilmekte, yarınlara daha umutlu bakabilmekteyiz. 

Huzurumuzun ve güvenliğimizin destekçisi emniyet güçlerimizi gösterdikleri üstün performanslarından dolayı bir kez daha kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.”

İşte hemen hergün sıkı bir çalışma ile şehrimizin ve geleceğimiz çocuklarımızın güvence altına alınması adına yapılan çalışmalardan;

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünün Uyuşturucu İle Mücadelesi Kararlı Bir Şekilde Devam Etmektedir. İlimiz Nevşehir'de Uyuşturucuya Geçit Yok. Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz İlimizde Uyuşturucu tacirlerine karşı yapmış olduğu başarılı çalışmalarında;   - İstihbarat Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmada; 28.06.2018 günü Hacıbektaş ilçesi Jandarma önü uygulama noktasında, 50 ** *** plaka sayılı araç ve araç içerisinde bulunan şüphelilerin Cumhuriyet savcısının bilgisi dahilinde yapılan aramada; 2 ayrı parça halinde 5,85 ve 6,51 gram METAMFETAMİN (KRİSTAL)  ele geçirilmiş, F.G.A. ve R.A. isimli şahıslar hakkında; Uyuşturucu Madde Satın Alma, Kabul Etme, Bulundurma” suçlarından yasal işlem yapılmış;

- Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerinin yapmış olduğu çalışmada 02.07.2018 tarihinde 58 ** *** plakalı araç içerisinde şüphe üzerine Cumhuriyet Savcısının bilgisi dahilinde yapmış olduğu aramada; 2.16 gram METAMFETAMİN (KRİSTAL)  ele geçirilmiş, H.C. ve V.C. isimli şahıslar hakkında;Uyuşturucu Madde Satın Alma, Kabul Etme, Bulundurma” suçlarından yasal işlem yapılmıştır.