Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek, Nevşehirli hemşehrilerine  iş yeri ziyaretinde bulunuyor.

1998 Yılında CEMKAR GIDA LTD. ŞTİ. kurmuş olup uzun yıllar muhtelif gıda ürünleri Distribütörlükleri yapan Tuncer Karacan'a iş yeri ziyaretinde bulundu. Ankara ve Çevre illerinde öncü bir tedarik firması haline gelmiştir. Aynı zamanda Ambalaj sektöründe matbaa,üretim ve paketleme faliyetleri de sürdürmektedir. 

İş yeri ziyaretini gerçekleştiren Vali Yardımcısı Abdullah Dölek hem şirketin merkezini hemde üretim tesislerini gezerek yapılan işleri yerinde kontrol etti.

Dölek, "Görüşme esnasında vatandaşlarımız için iş imkanı sağlayan ve katma değer katarak üretimde yenilikler açık olmasından dolayı Tuncer beyi tebrik ediyorum" dedi.

Çalışmalarında başarılar dileyerek bu tür buluşmalara fırsat verdiği için Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya Ağca'ya teşekkür etti.

Ziyarete katılan Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya Ağca yaklaşık beş yıldır yakından tanıma fırsatı bulduğu hemşehrisi İş İnsanı Tuncer Karacan hakkında şunları söyledi. Tanıştığımız ilk günden itibaren bende hemşehrilerim ve memleketim adına nasıl bir katkıda bulunabilirim düşüncesi ile başlayan tanışıklığımız bugün itibariyle öğrenci bursları, kütüphane kuruluşu desteği, Kozaklı Spor Kulübü sporcularına forma desteği gibi bir çok faaliyetleri sonuna kadar destekleyerek taçlandı. 
Derneğimizin faaliyetlerini aksatmadan katılımı ve ilgisinden dolayı kıymetli hemşehrim Tuncer Karacan'a şükranlarımı ifade ediyorum.

Cemkar Gıda Pazarlama Sanayi Tic. Ltd. Şti. 1997 1997 yılında Ankara'da gıda toptancılığı ve dağıtıcısı olarak kurulmuştur.

Türkiye’nin güçlü markalarının distribütörlüğünü yapmakta olan firmamız, "Güven, Kalite ve İstikrarın Buluştuğu Yer" sloganını ilke edinerek müşteri memnuniyetini ön planda tutarak Ankara ve çevre illerinde pazarlamanın öncü kuruluşlarından olmayı kendine hedef belirlemiştir.

Cemkar Gıda Sektördeki tecrübe birikimi, güçlü pazarlama desteği ve geniş dağıtım ağı ile bugün 3500’ü aşan müşteri portföyüne ulaşmıştır.

Aktif büyüme stratejisi ile 2014 yılında gıda ambalajı ve tek kullanımlık ürünler pazarına yatırım yapan Cemkar, günümüz itibariyle kendi makina parkı bulunan ve aktif üretim kapasitesini sürekli artıran bir marka haline gelmiştir.

Cemkar Gıda, hem distribütörlüğünü yaptığı güçlü markaların, hem de hizmet verdiği tüm perakende satış noktalarının ve tüketicilerinin kendisine yüklediği sorumluluğun bilincinde olup genç ve dinamik satış pazarlama ekibi ile sektörde istikrarlı bir şekilde büyümeyi hedeflemektedir.