Nevşehir’de seçimin en kuvvetli adaylarından Adnan Doğu’nun ilk 11 projesi adeta göz kamaştırıyor. Doğu projeler hakkında vadini yeniledi. 

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine kısa bir süre kaldı. Nevşehir İl Merkezinde yarış giderek kızışmaya başladı. Milliyetçi Hareket Partisinin Adayı Adnan Doğu ise toplamda 63 projesi ile göz kamaştırıyor. Doğu 63 proje arasından en önemli gördüğü ilk 11 projesinin yeniden dillendirdi. 
Bu projeler; Çevre yolu, Kentsel dönüşüm, otopark, sanayi, trafik sorunu, kent meydanı, mahalle pazarları, mahalle kreşleri, Yaşlı ve engelli Bakım Merkezi, Bilim Merkezi projeleri oldu. 
Nevşehir’imizin uzun yıllardır süre gelen en büyük sorunların çözümü için projelerimiz arasına hepsini dahil ettik.  MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin Nevşehir için bizzat talimatı var. Kendisi Nevşehir’e ayrı bir önem ve değer veriyor. Şehrin ihtiyaç duyduğu projelerin hayata geçirilmesi içinde tam destek verdiğini belirtti. Bu durumda bizleri bir hayli mutlu etti. Bir kez daha Nevşehirli hemşerilerimize seslenmek istiyorum. Bizim sözümüz havada kalmaz, bizde fırıldaklık olmaz. Ben ne dediysem, Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcımız ne dediyse o olur. Allah’ın izni ile tüm sorunları tek tek çözerek üstesinden geleceğiz. 
Çevre yolu, Kentsel dönüşüm, otopark, sanayi, trafik sorunu, kent meydanı, mahalle pazarları, mahalle kreşleri, istihdam desteği, Yaşlı ve engelli Bakım Merkezi olmazsa olmazımızdır.” dedi.