AK Parti Göreme Belediye Başkan Adayı Hasan Kalcı, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Kalcı yaptığı açıklamasında; "Şahsıma güven duyan Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere kıymetli Milletvekillerimize, Nevşehir İl Yönetimimize ve saygıdeğer Göremeli hemşehrilerimize teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Türkiye Yüzyılı şiarıyla Göreme için çıktığımız bu yolda memnu haklarımın iadesinin mümkün olmayacağı gerekçesiyle Belediye Başkanlığı Adaylığından çekilmiş bulunmaktayım." dedi.

AK Parti Göreme Belediye Başkan Adayı Hasan Kalcı sosyla medya hesabından yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları ifade etti; "

Şahsıma güven duyan Cumhurbaşkanımız, Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere kıymetli Milletvekillerimize, Nevşehir İl Yönetimimize ve saygıdeğer Göremeli hemşehrilerimize teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Türkiye Yüzyılı şiarıyla Göreme için çıktığımız bu yolda memnu haklarımın iadesinin mümkün olmayacağı gerekçesiyle Belediye Başkanlığı Adaylığından çekilmiş bulunmaktayım. 31 Mart Mahalli İdareler seçimi sath-ı mailinde Sayın Cumhurbaşkanımızın göstereceği Adayı destekleyeceğimi ilan ederken, tüm camiamiz ve Göremeli hemşerilerimize en derin sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim." dedi.

HASAN KALCI KİMDİR?

25/05/1965 Nevşehir'in Göreme kasabasında doğdu. Göreme'de uzun yıllar turizm sektöründe otel ve halı mağazası sahibi olarak hizmet veren Kalcı son olarakta 2019 belediye seçimlerinde AK Parti üyesi olarak hala hazırda Göreme belediye meclis üyesi olarak görev yapıyor.

Engelli özel insanlara eğitim adına KEYDER Kurucusu olarak Göreme'de hizmet veren Kalcı, çok iyi derece İngilizce ve İtalyanca bilmektedir. 

Göreme'de otel işletmecisi Hasan Kalcı, evli ve 4 çocuk babası.