Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir oldu.

Alınan bilgilere göre, AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı’in istifası sebebiyle görevi bırakmasının ardından yeni başkan belirlendi. Yapılan istişareler sonrası başkanlığa Necati Yurtbilir getirildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığımıza Gençlik Kolları Genel Başkanımız Eyyüp Kadir İnan'ın tensipleriyle Necati Yurtbilir kardeşimiz atanmıştır. AK Partimize ve Nevşehir teşkilatımıza hayırlı olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün'de; "Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığımıza Necati Yurtbilir kardeşimiz atanmıştır. Partimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları'nın çiçeği burnunda Başkanı Necati Yurtbilir ; "Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız ile yapılan istişareler sonucunda Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Eyyüp Kadir İnan'ın tensipleriyle Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanlığı göreviyle vazifelendirildim. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bu mukaddes yolunda Nevşehir'deki Tüm Genç kardeşlerimize bu kutlu davayı anlatma ve partimize kazandırma amacıyla çıkmış olduğumuz bu yeni süreçte Rabbim bizleri mahcup etmesin. Nevşehir Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı olarak hizmet etme şerefine erişip gururla devraldığım bu kutlu vazifeyi dava yolunda en iyi şekilde inşa etmeyi Rabbim'den niyaz ederim" dedi.