AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı, 31 Mart öncesi Sandık kurullarında görev alacak sandık kurulu üyeleri ile iftar sofrasında buluştu. Yoğun katılımın olduğu programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Teşkilat mensuplarının salonu tamamen doldurduğu proğramda AK Parti Nevşehir İl, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve adayları, belediye başkan yardımcıları ve sandık kurulu üyeleri ile sandık kurulu üyeleri katıldı.

İftar öncesi yapılan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından ezanın okunmasıyla birlikte yüzlerce kişi hep birlikte oruçlarını açtı.

“31 MART’TA ZAFERİ GÖĞÜSLEYEN YİNE BİZ OLACAĞIZ”

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, “Sandık kurullarında görev alacak Dava Arkadaşlarımız ile iftar sofrasında buluştuk. Bu zor görevi üstlenen ve Milletimizin emaneti sandıklara sahip çıkma görevini ifa edecek olan sandık kurulu üyelerimize kolaylıklar diliyorum." dedi.

İl Başkanı Kemikkıran; "3 Kasım 2002’den bugüne, zaferden zafere koşmuş bir teşkilatın mensupları olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Muhtar bile olamayacak dedikleri liderin yol arkadaşlarıyız. Allah’ın izniyle 2023’ü birlikte başardık. 14 ve 28 Mayıs’ta iki tane zafer kazandık. Oradan edindiğimiz tecrübemizle, teşkilatımızın bu dinamikleriyle, Rabbimin izniyle inşallah 31 Mart’ta zaferi göğüsleyen yine biz olacağız. Bundan asla şüphemiz yok.” dedi.

Savran: "Nevşehir Hazır, Nevşehir Kararlı! "

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Dr. Mehmet Savran ise teşkilat mensuplarının Ramazanını tebrik ederek, “Sandıklarımızın çok saygıdeğer muhafızları, komutanları yanımızda olduğunuz için sizlere canıgönülden teşekkür ediyorum. Seçimlere artık sadece 4-5 gün kala sahada görüyorum ki; Nevşehir Hazır, Nevşehir Kararlı! Ve 31 Mart'ta kazanan Nevşehir olacak" dedi.

Teşkilat mensuplarının hemhal olmasına vesile olan iftar yemeği, çekilen hatıra fotoğrafları eşliğinde son buldu.