Altınyıldız Koleji Okulumuz 7.sınıf öğrencileri 12/13 Mayıs 2024 tarihleri arasında Ankara ve Eskişehir gezisi gerçekleştirdiler.

 Sosyal ve Kültürel Faaliyetler kapsamında gerçekleştirilen gezimiz Ankara ile başlamıştır. Rehber eşliğinde öğrencilerimiz Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Kelime Müzesi, Rahmi Koç Müzesi, Ankara Kalesi, Anıtkabir, Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi’ni gezdiler. Ardından Eskişehir’e geçildi. İkinci gün öğrencilerimiz yine rehber eşliğinde Eskişehir’de Kent Park, Kurşunlu Camii Külliyesi, Lüle Taşı Müzesi, Atlıhan El Sanatları Çarşısı, Odun Pazarı Evleri, Devrim Arabası, Sazova Parkı Masal Şatosu, Esminyatürk ve Korsan Gemisini gezerek gezilerini tamamlamışlardır. Gezi boyunca öğrencilerimiz yöresel yemekleri de yeme fırsatı yakalamışlardır.

Porsuk Çayı üzerinde gerçekleştirilen tekne turu ile öğrencilerimiz doyasıya eğlenerek yılın yorgunluğunu atmışlardır. Öğrenmenin dört duvar arasında sınırlı olmadığını vurgulayan okulumuz diğer öğrenci gruplarıyla gezilerine devam etmektedir.