Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Nevşehir'de Uyuşturucuya Göz Açtırmıyor.
Nevşehir'de  Uyuşturucu Madde Kullanan ve Ticaretini Yapan Şahıslara Yönelik yapılan Sokak Çalışması kapsamında, 1 adet pompalı tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, 1 adet 7x65 Tabanca, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 paket uyuşturucu maddeyi paketlemek için kullanıldığı değerlendirilen kilitli poşet ele geçirilerek 5 şahıs gözaltına alındı.
Nevşehir'in Sümer Mahallesi Sanayi içerisinde  durumundan şüphelenerek durdurulan; iki şahsın yapılan üst aramasında 6,90 gr bonzai maddesi ele geçirilmiş, şahsın uyuşturucu maddeyi satın almış olduğu satıcının kimlik bilgileri tespit edilmiş, satıcı şahsın işyeri ve ikametinde Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının emir ve talimatları doğrultusunda  yapılan aramada;
1 adet pompalı tüfek,
2 adet kurusıkı tabanca,
1 adet 7x65 Tabanca,
1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 paket uyuşturucu maddeyi paketlemek için kullanıldığı değerlendirilen kilitli poşet ele geçirilerek 5 şahıs gözaltına alınmıştır.
Üç şahıs hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapılmış, mevcutlu olarak Mahkemeye sevk edilen H.H.E isimli şahıs TUTUKLANARAK Nevşehir Kapalı Cezaevine teslim edilmiş, M.K. hakkında ise Adli Kontrol şartı kararı verildi.