Nevşehir'de Son Bir Hafta İçerisinde Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce Yapılan Çalışmalarda 22 Kişi Yakalandı 7'si Tutuklandı.

Nevşehir Emniyet -  Güvenli Şehir … Nevşehir… Nevşehir Asayiş Şube Müdürlüğü.

08 Kasım - 15 Kasım 2019 tarihleri arasında Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüz;

Ahlak Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda 1 Cinsel İstismar olayında 1 şüpheli şahıs adli işlemler sonucu tutuklanmıştır.

Hırsızlık ve Oto Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; 2 Açıktan Hırsızlık, 2 İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık ve eski tarihli 1 Oto Hırsızlığı olmak üzere toplam 5 olayda, 5 şüpheli tespit edilerek haklarında işlem yapılmıştır.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; 3 Dolandırıcılık olayında 2 şüpheli tespit edilerek haklarında işlem yapılmış, 1 şahıs tutuklanmıştır.

Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 9 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, yakalanan şahıslardan 5 şahıs tutuklanmış, 4 şahıs serbest bırakılmıştır.

Kayıp Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; kayıp müracaatı alınan 4 şahıstan 3’ sı bulunmuş, 1 şahsın kayıp olarak arama çalışmaları devam etmektedir.

Resmi Ekiplerimizin devriye görevlerini ifa ettiği sıralarda durumundan şüphelenip durdukları bir araç içerisinden ön yolcu paspası üzerinden görünür vaziyette 0,61 gr olduğu tahmin edilen bonzai madde ele geçirilmiş. Araç içerisinde bulunan şahıslar ve ele geçirilen madde Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir.

Çarşı ve Mahalle Bekçilerimizin devriye görevlerini ifa ettiği sıralarda durumundan şüphelenip durdukları bir şahsın kaba üst aramasında üzerinden 15 adet uyuşturucu hap ele  geçirilmiş şahıs Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir.

Güvenli Şehir… Nevşehir…