Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristler ile girilen çatışma sonrasında şehit düşen Astsubay Üstçavuş Selçuk Karabakla’nın baba ocağı Nevşehir’e ateş düştü.
 
Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde ikamet eden baba Hasan Hüseyin Karabakla’ya acı haberi Derinkuyu Kaymakamı Selman Kibaroğlu ve Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı verdi.
 
Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı burada gazetecilere yaptığı açıklamada bu ülkeyi üç beş çapulcuya bırakmayacağız dedi. Balcı, “Şehidimize yürekler dayanmaz. PKK’nın bitirilmesi lazım. Sayın Cumhurbaşkanım Sayın Başbakanım bu işe el attılar ama devamı geliyor. Gelmemesi için çaba harcamamız lazım. Birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Ayrımcılık yapmamız lazım. Birlik içinde PKK’yı başımızdan atmamız lazım. Türkiye olarak Derinkuyu olarak acı içerisindeyiz. Şehidimizin mekanı cennet olsun. PKK’yı yok edeceğiz. Bu ülkeyi çapulculara bırakmayacağız. İyi günler yakında gelecek” dedi.
 
Derinkuyu’da şehit haberini duyan vatandaşlar ise şehit Jandarma Astsubay Üstçavuşu’un baba ocağına akın etti.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristler ile girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş’un Bingöl’den geçici görev ile görevlendirildiği öğrenildi. 


FİB Haber Merkezi olarak Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağliği diliyoruz. Ya Rab; Bu aziz vatanimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine engel olmaya çalişan it sürülerini kahr-u perişan eyle.