Barceló Hotel Group, Türkiye'nin eşsiz güzelliklerinden biri olan Kapadokya'da gerçekleştirdiği önemli bir etkinlikle dikkatleri üzerine çekiyor. 12 Temmuz 2023 tarihinde, Barceló Hotel Group, Kaya Balloons işbirliği ile, Barceló Hava Balonu'nun açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti.

Açılış törenine Kaya Ballons’un sahibi ve grubun iş ortağı Murat Çoban, Barceló Hotel Group Türkiye Bölge Müdürü Hasan Ekmen ve üst düzey yönetim ekibi katılım gösterdi. Bu özel etkinlik, Barceló Hotel Group'un Kapadokya'da, açık ve kapalı yüzme havuzlu SPA merkezi, 1000 kişilik toplantı ve etkinlik alanı gibi bölgeye değer katacak özellikleri barındıran 5 yıldızlı oteli açma hazırlıklarını vurguluyor.

Barceló Hotel Group'un Türkiye Bölge Müdürü Hasan Ekmen, "Kapadokya'nın büyüleyici manzarası ve turistik potansiyeli, Barceló Hotel Group olarak bölgede yatırım yapma kararımızı etkileyen önemli faktörlerden biri oldu" dedi. "Yeni otelimiz, misafirlerimize benzersiz bir deneyim sunmayı amaçlayan özel tasarımı ve birinci sınıf hizmetleriyle dikkat çekecek. Kapadokya'ya yeni bir soluk getireceğine inandığımız bu projeyi heyecanla bekliyoruz" şeklinde devam etti.

Türkiye'deki mevcut başarılarına bir yenisini ekleyecek olan Barceló Hotel Group, Kapadokya'daki bu yeni projenin bölge turizmine katkıda bulunacağına inanmakta ve aynı zamanda bölgeye yapılan yatırımların artmasını teşvik etmek için önemli bir adım olarak görmektedir.