Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin düzenlemiş olduğu Kariyer Günleri programına konuk olarak, tecrübelerini Liseli öğrencilere anlattı. Lise döneminde yaşadığı güçlükleri öğrencilere anlatan Başkan Aksoy, o dönemler ki en büyük hayalinin Öğretmen olup, yeni nesil gençler yetiştirmek olduğunu ifade etti.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği BaşkanAksoy, Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine öğrencilik yıllarında yaşadıklarını anlattı. 

Siyasi ve Ticari tecrübelerini öğrencilere anlattıktan sonra, öğrencilerin sorularını yanıtlayan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, öğrencilere Belediyecilik çalışmaları hakkında bilgiler vererek başarılı olmanın yollarını anlattı.

Proğrama ilişkin açıklamada bulunan Başkan Aksoy; "Bugün Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerle buluştuk. Belediye Başkanı olma yolculuğumu, hayat hikayemi ve bugüne kadar yaptıklarımı anlattım.

Soru cevap etkinliğinde öğrencilerin merak ettiği tüm soruları yanıtladık. Gelecek planları ve hayallerini paylaşan öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Gençlerle bir araya gelmek ve deneyimlerimi paylaşmak her zaman mutluluk veriyor. Bu güzel etkinlik için Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne teşekkür ederim." dedi.

Okul Müdürü Muat Demirtaş tarafından Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'a günün anısına ismi yazılı bir tablo takdim edildi.