MHP Kavak Belediye Başkanı ve Başkan adayı Feridun Bağcı yaptığı açıklamasında; "Değerli Kavaklı hemşehrilerim. Kasabamızın doğalgaza kavuşma sürecinde söz verdiğimiz gibi hazırlanan şantiye yerine doğalgaz boruları ve ekipmanları indirilmeye başladı.

Doğalgaz borularının inmeye başlamasıyla birlikte, Kavaklılar olarak yakın zamanda doğalgazın konforunu ve avantajlarını yaşayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte, kasabamızın bir kısmı 2024 yılı içerisinde doğalgazı kullanmaya başlayacak.

Kavak halkının bu sürece gösterdiği ilgi ve destek bizleri mutlu ediyor. Hep birlikte doğalgazın keyfini çıkaracağımız güzel günlerin yakın olduğuna inanıyor, kasabamızın daha da modern ve konforlu bir yaşam alanı haline gelmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Bizim özümüz de bir sözümüz de bir. Çok şükür özü farklı, sözü farklı değiliz. Bilge Liderimizin izinde “Üretken Belediyecilik Vizyonumuz” sayesinde SÖZ VERDİK. YAPTIK. Kavak’ımızda hazırlanan şantiye alanına doğalgaz boruları ve ekipmanları indirilmeye başlandı. Kavak, 2024 yılı içerisinde doğalgazı kullanmaya başlayacak. Hayırlı olsun." dedi.