Gülşehir Belediyesi, yaklaşan yaz mevsimi öncesinde geniş çaplı bir temizlik çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında, bütün mahallelerde parklar, ana arterler ve tali yollar baştan aşağıya temizleniyor, ilçenin her köşesinde bakım, onarım, tamir ve tadilat ile çocuk oyun alanları elden geçiriliyor.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yürütülen çalışmaları yerinde takip eden Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, kentin tüm alt ve üst yapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmaların dört bir koldan yürütüldüğünü belirtti.

Başkan Erkan Çiftci : "GÜLŞEHİR'imiz için dört bir koldan çalışıyoruz"

HERŞEY PIRIL PIRIL BİR GÜLŞEHİR İÇİN...

Gülşehir'i hak ettiği günlere taşımak adına büyük çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten Başkan Erkan Çiftci, “Tüm emekçilerimizle birlikte temizlik harekâtımızı başlattık. Yaz aylarına tertemiz bir Gülşehir yükleniyor. Gülşehir ilçemizi hak ettiği pırıl pırıl günlere taşıyacağız” diye konuştu.

NELER YAPILIYOR?

Başkan Erkan Çiftci, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Gülşehir'de bulunan 10 mahallenin tümünde gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında, çevre ve mıntıka temizliği, kilitli parke taşı döşeme, bakım ve onarımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Arkadaşlarımız İlçemizin her köşesinde bakım, onarım, tamir ve tadilata devam ediyor. Park bakımından, yollarımızın düzenlenmesine , mahallerimizin sulanmasına kadar her alanda canla başla çalışıyoruz. Güzel Gülşehir’imizi hep birlikte daha yaşanabilir kılmak için çabalıyoruz. 

Ekiplerimiz sahada... 

Hava sıcaklıklarının artması ile koku oluşumunun önüne geçmek amacıyla çevrede bulunan çöp konteynerleri yıkanıp, dezenfekte edilerek ilaçlanıyor. Yeşil alanlarda ise yabani otlar temizlenip çimler kesiliyor. Çıplak alanlarda çimlendirme işlemi yapılarak mevsimine uygun çiçek dikiliyor. Kırılmış veya kurumuş ağaç dalları kesilerek olası bir tehlikenin önüne geçiliyor." dedi.

Başkan Çiftci, İlçemizdeki mahallelerin tümünde aynı titizlikle çalışma yapılacağını da sözlerine ekledi.  

"Sorunları yerinde inceleyip çözüm üretiyoruz"

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Pınarbaşı mevkinden gelen sellerden dolayı yıkılan setlerin yeniden düzenlenmesi ve yapılması için yerinde incelemelerde bulundu. Bakım, onarım sürecinin hemen başlaması talimatını verdi. Ayrıca Sevim Erdoğan Öz İlkokulu altında ki yağışlardan olumsuz etkilenen bölgeyide inceledi.

Daha sonra Karacaşar ve Tuzköy mahallelerinde su şebekeleri, arıtma tesislerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Erkan Çiftci, yapılması gereken işlemlerin ivedilikle yapılması için talimatı verdi.