31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerine sadece "3 gün" kaldı.

31 Mart seçimlerine adım adım yaklaştıkça www.fibhaber.com Nevşehir'de seçimin nabzını tutmaya devam ediyor.

Başkan Ertaş, FİB Haber'in canlı yayın konuğu oldu

Nevşehir’in ilk internet gazetesi fibhaber.com’da Gazeteci Fikret Çapacı’nın moderatörlüğünü yaptığı Nevşehir Seçim Özel 2024 programının canlı yayın konuğu olan AK Parti Acıgöl Belediye Başkanı ve Başkan adayı Ercan Ertaş, önemli açıklamalarda bulundu.

Özellikle yaklaşan seçim öncesinde gerilimin yaşanmadığı demokratik bir seçimin olması dileğinde bulunan Ertaş, "Birileri varsın dedikodular üretsin, biz projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu İlçenin Huzurunu Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok." dedi.

Başkan Ertaş, Acıgöl'ü geleceğe taşıyacak dev projeleri açıklandı

Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda insanı merkeze alan belediyecilik anlayışıyla 10 yıl boyunca başarılı projelere imza atan Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi ustalık döneminde hayata geçireceği projeleri FİB Haber Merkezi yayınında açıkladı.

Belediye Başkanlığı döneminde laf değil, iş ürettiklerini söyleyerek yaptığı hizmetleri anlatan Ertaş ulaşımdan turizme, TOKİ ve çevreden kültür sanat ve spora kadar her alanda yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı dev projeleri anlattı.

İşte Acıgöl tarihinin en kapsamlı projeleri ;

Çalışmalarında seçimler için değil, gelecek nesiller için projeler ürettiklerini belirten Ercan Ertaş; "Bunları niye yapıyoruz? Benim doğduğum, büyüdüğüm bu şehre borcum var. Bu vatana borcum var.  Hiçbir bahanesiz, tereddütsüz, fakatsız, lakinsiz bu şehre ve değerli hemşehrilerime hizmet etmeyi, Allah bizlere nasip etti . Bizim bahaneler üretecek zamanımız yok. Bizim birilerine lafa lafla karşılık verecek durumumuz yok. Bizim fakatlara, lakinlere ayıracak zamanımız yok." dedi.

Ertaş; “31 Mart akşamı biz kazanacağız, ACIGÖL kazanacak.”

"Onlar dedikodular üretsin, biz projeler üretmeye devam edeceğiz. Biz işimizi yapıyoruz, Allah rızası için Hak yolunda halkımıza hizmet etmeye gayret ediyoruz. Biz kavga etmeye gelmedik, gelmiyoruz. Bana bazen 'Başkan'ım 2024'teki en büyük projen nedir?' diye soruyorlar. En büyük projem insanların gelir seviyesi ne olursa olsun bu ilçede ailesiyle beraber huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir şekilde yaşayabilmeleri. Allah nasip ederse, 1 Nisan'dan sonra da Ustalşık döneminde dev projelerle ilçemizi buluşturacağız." dedi."

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ın yeni dönem Vizyon projelerine ilişkin yaptığı açıklamaları Nevşehir ve bölgesinin en çok takip edilen İnternet Haber Gazetesi www.fibhaber.com da yayınlanan "Nevşehir Seçim Özel 2024" programında gelin birlikte izleyelim.