Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, Zümrüt Fuarcılık tarafından düzenlenen NEVAGRI Nevşehir 2. Kapadokya Tarım Ekipmanları Gıda Ve Hayvancılık Fuarı'nın yoğun ilgi gördüğünü ve katılımcılara teşekkür etti.

Nevşehir'in tarım ve hayvancılık potansiyelinin geliştirilmesi, bu sektörlerde yaşanan son gelişmelerin tanıtımının gerçekleştirilmesi, sektör paydaşlarının bir araya getirilmesi açısından bu fuarın büyük önem taşıdığını belirten NTB Başkanı İbrahim Salaş, fuara ilk günden itibaren yoğun bir ilgi gösterildiğini ifade etti. Salaş, hem kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin, hem özel sektörün hem de tarım hayvancılık faaliyetleri yapan çiftçilerin buluşmasına vesile olan fuarda borsa olarak katılım gösterdiklerini söyledi.

Salaş sözlerine şöyle devam etti; "Nevşehir Ticaret Borsamız olarak ilkini geçtiğimiz yıl yaptığımız ve bu yıl ikincisi düzenlenen 2. NEVAGRI’2023 Nevşehir Kapadokya Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarının öncülüğünü yapmak bizim için çok kıymetliydi. Böyle bir organizasyonun ilimizin ufkunu açacağı gibi sektör paydaşları açısındanda çok ciddi katkılar sağlayacağını biliyorduk.  Çok şükür gerek katılım noktasında gerek ziyaretçi ve gerekse memnuniyet açısından fuarımız geçtiğimiz yılın üzerine koyarak bu yıl gelecek seneler için bizleri daha çok umutlandırmıştır. Her geçen yıl üzerine koyarak tüm paydaşlarımızla birlikte bu Fuara sahip çıkmak hepimizin görevidir. Bu manada fuara katkısı olan herkesi canı gönülden kutluyorum. Geleneksel hale gelmesi için arzu ettiğimiz bu fuarın her yıl daha etkin ve daha verimli olması adına, Herkesi bu amaç doğrultusunda önemli adımlar atmaya bekliyoruz" dedi.