31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçime sayılı gün kala siyasi partililerin belediye başkan adayları seçim çalışmalarını hızlandırdı.  Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi Nevşehir Belediye Başkan adayı Nail Çelik galeri esnaflarını ziyaret etti.

Galeri esnaflarını tek tek ziyaret eden  Çelik, esnaflarla samimi bir şekilde sohbet etti. Esnafların karşılaştığı sorunları dinleyen Çelik, yerel yönetimde yapmayı planladığı projeler hakkında da bilgi verdi. Galeri esnafı da yaşadıkları sıkıntılarını aktararak çözüm önerileri sundu.

Başkan adayı Çelik, esnafların sorunları çözmek için gerekli adımları atacaklarını ve esnafın yanında olacaklarını ifade ederek, " Galerici esnaflarımızın her zaman yanlarında olacağız. Onların yaşadığı sorunları dinliyoruz ve çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız. Galeri esnafımız desteği bizim için son derece önemlidir. Onların işlerini kolaylaştırmak ve ticaret hayatlarını geliştirmek adına projelerimiz var. Nevşehir için birlikte çalışarak daha güzel bir gelecek inşa edeceğiz." dedi.

.