31 Mart seçimlerinde yeniden muhtar seçilen Nevşehir Cevher Dudayev Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Keten Nevşehir'in en çok takip edilen haber sitesi www.fibhaber.com'a nezaket ziyaretinde bulundu. Genel yayın yönetmenimiz Fikret Çapacı ile bir süre görüşen Muhtar Keten, yaptığı çalışmaların bir karşılık bulması ve sonrasında yeniden seçilmekten son derece mutlu olduğunu ifade etti. Keten, "Halkın her şeyinde beraberiz. Ben koşuyorum, iyi gününde, kötü gününde beraberiz. Sürekli birlikteyiz. Halkımız da bu konuda çok memnun" dedi.

Koyu ve samimi bir sohbetin ardından turizmden emekli olduğunu ifade eden Muhtar Keten, muhtarlığı dışında başka marifetlerininde olduğunu, aynı zamanda çok lezzetli yemekler yaptığını da ifade edince bir anda kendisini FİB Haber Mutfağında buldu. 

Yemek bahane sohbet şahane...

Bir taraftan elinde kaşık yemek hazırlarken diğer elinde telefonuyla mahalle sakinlerini dinleyen Nevşehir'in en aktif ve en çalışkan muhtarlarından Cevher Dudayev Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Keten konuk olduğu FİB Haber Merkezine özel olarak hazırladığı yemeği kendi elleriyle servis etti.

Sürpriz ziyareti ve muhteşem lezzetli yemeği için Muhtar Keten'e teşekkürlerini ifade eden FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, Muhtarlarımız, devlet mekanizmamızın halkımıza en yakın yönetim mekanizması. Vatandaşlarımızın devlet ile ilk ilişkisi muhtarlıklarımız aracılığı ile başlıyor. Böyle önemli bir yönetim mekanizmasında böyle millet sevdalısı, millette hizmeti öncelikli görev edinmiş muhtarlarımıza sahip olduğumuz için şanslıyız. Muhtarımız, gece gündüz mahallesini güzelleştirmek için çalışıyor. Bu özverisinden dolayı muhtarımızı kutluyor, tüm hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

"Marifet iltifata , iltifat marifete tabiymiş..." Mahallesinde büyük özveri ile çalışarak göz dolduran Muhtarımız Abdurrahman Keten'i örnek çalışması için tebrik ediyoruz.Allah tüm mahallelerimize böyle muhtarlar nasip etsin.