Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de İlçe kaymakamlarının başkanlığında pandemi tedbirleri denetlenmeye devam ediyor.

Ürgüp'te COVİT-19 Denetimleri Yapıldı.

Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı'nın başkanlığında Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, İlçe Jandarma Komutanı Teğm.Buket Ergün, İlçe Emniyet Müdür V. Serkan Telli, İlçe Tarım ve Gıda Müdürü Ali Güleç' in katılımı ile İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında “Sağlık için hepimiz için” sloganıyla Türkiye genelinde olduğu gibi İlçemizde de Maske Sosoyal Mesafe- Temizlik konularında koronavirüs denetimleri yapıldı. Kaymakam Maraşlı ve beraberindekiler, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulundular.

Avanos'ta, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Remzi Güven, Avanos İlçe Emniyet Müdürü Rafet Tokgöz, Avanos Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Nihal Osan ve İlçe Entegre Hastanesi Başhekimi Adnan Kakilli Cuma pazarında sosyal mesafe, maske ve temizlik denetimi gerçekleştirdi.

Gülşehir'de, "Sağlık İçin Hepimiz İçin" mottosu ile  Ülkemiz genelinde ve İlçede lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları, lunapark/tematik parklar ve bilumum yaşam alanları İlçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz tarafından denetlendi.  

Denetimlere Kaymakamın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz İpek'te katıldı.