Ürgüp Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve KAPHİB tarafından projelendirilen çalışmalar kapsamında seyir terasındaki aşınmanın önüne geçerek daha güvenli bir turistik gezi yapılmasının amaçlandığı Üç Güzeller Mevkiindeki çalışmalarda ahşap kaplamalar tamamlanarak vatandaşların beğenisini toplamıştı.

Yoğun geçecek 2019 turizm sezonu başlamadan led ışıklandırma çalışmalarının da tamamlandığını belirten yetkililer, geceleri de ışıl ışıl bir seyir terası ile Üç Güzeller manzarası hedeflediklerini ifade etti.

Yoğun turizm sezonunda binlerce kişinin uğrak noktası olan Üç güzeller mevkinde can ve mal güvenliği için seyir terasındaki hareketliliğinin fazla olduğu bölgede kamera sayısının artırıldığı 7 gün 24 saat kayıt altına alınacağı ifade edildi.

ÇALIŞMALARDAN EN ÇOK ENGELLİLER ve BEBEKLİ AİLELER MEMNUN

Seyir terasındaki ahşap kaplama çalışmalarından en çok bebek arabalarıyla ve engelli araçlarıyla bölgeyi ziyaret edenlerin memnun olduğu belirtiliyor.

GECELERİ DE IŞIL IŞIL

Ürgüp Üç güzeller seyir terası gizli led ışıklandırmaların tamamlanmasının ardından geceleri de ışıl ışıl bir görünüme büründü.