Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan Yabancı Dil Kursuna katılmak üzere İlçemizdeki görevinden ayrılacak olan İlçe Kaymakamı Esra Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Aksoy, “Samimi Gayretinizden Dolayı Teşekkür Ediyorum”

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Sayın Kaymakamımız Esra Demirtaş Hanımefendi görev süresinin dolmasıyla birlikte ilçemizden ayrılmaktadır. İlçemizde görev yaptığı süresince ilçemize yardımlarını, desteğini ve emeklerini esirgemeyen Kaymakamımıza şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Demirtaş, “Derinkuyu Her şeyin En İyisine Layık”

1 yıldan bu yana Derinkuyu'da görev yapan ve İçişleri Bakanlığı Merkez Dil Kursu için görevinden ayrılan Kaymakam Vekili Esra Demirtaş ise yaptığı konuşmada, “Derinkuyu'da görev yapmak benim için hem güzel bir tecrübe oldu. Bizler mesleğimizin bizlere yüklemiş olduğu görev çerçevesinde yol gösterici, sistemin aksamadan işlemesini sağlayacak tedbirleri alan, hedef koyan, Sayın Valilerimizin riyasetinde iş ve işlemleri yürütmeye çalışıyoruz. Mülki idare merkezi hükümetin taşra teşkilatıdır. Bizler devlet aklı ile yerel dinamikleri uyum içerisinde tutarak hukuk çerçevesinde milletimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda da her zaman özellikle Derinkuyu Belediyemizi ve Belediye Başkanımız Sn. Bülent Aksoy'u yanımızda gördük. Görev süremiz boyunca bizlere katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Derinkuyululara haklarımı helal ediyor, onların da haklarını helal etmesini diliyorum” dedi.

Veda ziyaretinde Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, hizmetleri ve Derinkuyu anısına Kaymakam Demirtaş'a plaket takdim etti.