Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin okul ve kurum ziyaretleri çerçevesinde bu hafta 17 okul ve kurum ziyareti gerçekleştirildi.
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve şube yönetim kurulu üyelerimizin gerçekleştirdiği bu haftaki ziyaretlerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Merkez Toki 125. Yıl Ortaokulu, Merkez Lütfi Pamukçu Ortaokulu, Merkez Örnekevler İlkokulu, Merkez Hacı Rasim Uzer Özel Eğitim Meslekli Eğitim Merkezi, Merkez Rauf Nail Akman İlkokulu, Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi, Merkez Özlüce İlkokulu, Merkez Özlüce Ortaokulu, Derinkuyu Çakıllı Şehit Kasım Poyraz Ortaokulu, Derinkuyu Çakıllı Şehit Kasım Poyraz İlkokulu, Derinkuyu Kuyulutatlar İlkokulu, Derinkuyu Kuyulutatlar Ortaokulu, Derinkuyu İmam Hatip Ortaokulu, Derinkuyu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ürgüp İbrahimpaşa İlkokulu, Ürgüp Ortahisar Fatih Ortaokulu ziyaret edildi.
Ziyaretlerde Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında eğitimcilere bilgilendirme yapan Şube başkanımız Mustafa UĞUR ve şube yönetim kurulu üyelerimiz İlksan seçimleri öncesinde yapılacak çalışmalar, idari ve hukuki konular hakkındaki son gelişmeler hakkında da eğitimcileri bilgilendirdi.
Şube Başkanı Mustafa Uğur, Nevşehir'de eğitim/öğretim dönemi sonuna kadar sıkılmadık el, bilgilendirilmedik eğitim çalışanı kalmayacağına vurgu yaparak, sendikacılığın masa başında değil alanlarda gerçekleştirileceğini ifade etti.