NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesine 7 Yıllık süre içerisinde 107 Milyon Liralık yatırım yapılması planlanıyor.

2009 Yılından başlayan ve 2016 Yılına kadar tamamlanması planlanan Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi yatırım programında Üniversite kampus alanının çevre düzenlemelerinden tutunda, yeni derslik yapımı, kapalı ve açık Spor tesislerinin inşası da yer alıyor.

Kampus alanı alt yapı çalışmaları için 25 Milyon TL, Derslik ve Merkezi birimlerin inşası için 65 Milyon TL, açık ve kapalı spor tesislerinin yapımı için ise 17 Milyon TL’ye yakın bir paranın harcanmasının öngörüldüğü yatırımlarla birlikte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kampusu daha görkemli ve içerikli bir hale getiriliyor.

Bu arada bu yıl yeni eğitim öğretim sezonu öncesine kadar tamamlanarak hizmete açılması beklenen Kapalı Spor salonunun son aşamaya geldiği de bildirildi. Nevşehir il genelindeki en modern spor tesisi olacak Spor salonunda ilimizdeki çeşitli Spor faaliyetlerinin de gerçekleştirilebileceği bildirildi.