2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı I. Kanaat Dönemi Altınyıldız İlköğretim Kurumunda düzenlenen çeşitli törenlerle tamamlandı.
 Öğrencisi, öğretmeni ve velileri ile aile bütünlüğü içerisinde, karşılıklı saygı ve sevgiye önem vererek eğitim kalitesini üst seviyeye taşımayı ilke edinen Altınyıldız Kolejinde düzenlenen törenle öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri verildi. 
 Yapılan konuşmalarda 2013-2014 öğretim yılında bilgi, sosyal, sportif ve kültürel alanlarda Nevşehir'in ve Türkiye'nin en başarılı eğitim kurumları arasında yer alan Altınyıldız Koleji'nin başarılarının devamı temenni edilmiştir.
 Yarıyıl tatilinin öğrencilerin dinlenelerinin yanı sıra, kendilerine verilen çalışma programlarına uyarak eksik konularını tamamlamaları istenmiştir.
 Türkiye'nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji'nde yarı yılın tamamlanacağı hafta başlayan Sayın Fatih Erdoğan, Rafet Sertoğlu, Sinan Yağmur ve Cezmi Ersöz'ün katıldığı "Altınyıldız Kitap Şenliği 2014" etkinlikleri tamamlanmıştır.
 Öğrencilerimizin ve tüm öğrencilerin karnelerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, güzel bir yarı yıl geçirmelerini temenni ediyoruz.