NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, 2015 yılında ilimiz genelinde yapılan eğitim yatırımlarıyla ilgili bilgiler aktardı.

Şimşek, ilimiz genelinde geçtiğimiz yıl 66 yatırımın tamamlandığına dikkat çekerken, 11 yatırımın ise sürdüğünü söyledi.

Ürgüp ilçesinde Pansiyonlu okul inşaatı işinin devam ettiğini, Çardak köyünde ise yaşanan arsa sorunu nedeniyle bu köyde yapılması planlanan eğitim yatırımına henüz başlanamadığını hatırlatan İl Milli Eğitim Müdürü Şimşek, Halk katkısı ile yapılan eğitim yatırımlarında ise herhangi bir sorunun bulunmadığını dile getirdi.

Merkez İmam Hatip Orta Okulunun Şubat ayı içerisinde teslim aşamasına geleceğini söyleyen Şimşek, Merkezi Yeni TOKİ’de 12 derslikli okul inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini, Acıgöl İmam Hatip Lisesi inşaatının sürdüğünü, Yeni Öğretmenevi inşaatının planlamalar doğrultusunda devam ettiğini, Merkez Kız ve Erkek Anadolu İmam Hatip Liselerinin inşaatlarının hızla devam ettirildiğini, Gülşehir İmam Hatip Orta Okulu inşaatının da devam eden çalışmalar arasında bulunduğu bilgisini verdi.