Acıgöl M.Zeki Hanoğlu İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Okul Müdürü Sami ÖZGÜMÜŞ eşliğinde Kapadokya Havalimanına gitti. M .Zeki Hanoğlu Öğrencileri Havalimanında İç Hatlar ve Dış Hatlar Yolcu terminali konusunda gözlem yaptıktan sonra Kule'den uçakların iniş ve kalkışı hakkında bilgi edindi.

Acıgöl M.Zeki Hanoğlu İlkokulu Müdürü Sami Özgümüş tarafından düzenlenen gezi programında Acıgöllü minik öğrenciler gittikleri Kapadokya havalimanında ilk defa Havaalanı görmenin mutluluğunu yaşadı. Minik öğrenciler Kapadokya Havalimanı'nı gezdikten sonra Hava yollarıyla ilgili bilgiler aldı.


İlk defa havalimanına geldiğini belirten öğrencilerden Beytullah Aydoğdu, çok heyecanlandığını söyledi. Aydoğdu: "Böyle değişik şeyler göreceğimi beklemiyordum. Çok değişik cihaz ve devasa bir uçak pisti gördüm. Daha öncede hiç havalimanına gelmemiştim ancak bugün ilk defa  havalimanını gezdim ve hava yolları ile ilgili bilgi edinmenin mutluluğunu yaşadım. Bu şansı ilk defa yakaladığım için de çok mutluyum. Bu geziyi düzenleyen Okul Müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Nevşehir Jandarma Komutanlığı At Eğitim Merkezine (JAKEM) unutulmaz bir gün...
Daha sonra Nevşehir Jandarma Komutanlığı At Eğitim Merkezine geçerek orada Eğitimli köpeklerin gösterisini izleyip  At Eğitim Merkezine geçerek orada Atlarla ilgilendiler ve seyislerden at bakımıyla ilgili bilgi aldılar.