Nevşehir Merkez Anadolu Lisesi 2020-2021 eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi. eTwinning Okul Etiketi, ülkemizde 950 okula ilimizde de 9 okula verildi. ETwinning Okul Etiketi nedir?

eTwinning Okulları, eTwinning'in önemini ve değerlerini tanır ve okul yönetiminin desteğiyle okulun politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişimine yerleştirir.

ETwinning Okul Etiketi ile eTwinning, yalnızca bireysel eTwinner'ların değil, öğretmen ekiplerinin ve okul liderlerinin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, bağlılığını ve bağlılığını tanır ve değerlendirir.

Bir eTwinning Okulu statüsüne ulaşma kavramı, nesnel olarak değerlendirilebilecek bileşenlerle birlikte gelişimsel bir yolculuktur. Bu bir rekabet değil, bir seviyeden diğerine ilerleme.

Tüm eTwinning Okullarının pusulası, eTwinning Okulu Misyonudur .

Avantajları nelerdir?

eTwinning Okulları:

·Avrupa düzeyinde eTwinning için rol modelleri olarak tanınmakta ve projenin gelecekteki gelişimine ilham vermek için önde gelen okullardan oluşan bir ağ oluşturmaktadır.

·Avrupa düzeyinde görünürlüğü yüksek ve eTwinning Okul Etiketlerini tanıtım ve bilgilendirme materyallerinde gösterebiliyorlar.

·Lider olarak tanınır:

·Dijital uygulama

·e-Güvenlik uygulaması

·Pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar

·Personelin sürekli mesleki gelişimini desteklemek

·Personel ve öğrencilerle işbirlikli öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi

Ödüllü okulların personeli ve müdürleri, özel mesleki gelişim programlarına katılmaya teşvik edilir ve iyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve belirli çevrimiçi etkinliklere katılmak için bir eTwinning Grubunun parçası olabilir.