Geçtiğimiz aylarda öğrencilerin sağlıklı gelişimi, kişisel temizlik ve ağız bakımı için diş bakım seti dağıtan belediyemiz, daha sonra okullarda nar suyu ikramında bulunmuştu. Bu defa öğrenciler için doğal limonata dağıtımı yapmaya başladı.
Vatandaşlarımızın her kesimine yönelik sosyal proje ve çalışmalar yürüten belediyemiz öğrenciler için de zaman zaman küçük hediyelerle sürprizler yapmaya devam ediyıor. Yapılan okul ziyaretlerinde Avanos Belediyenden idari yetkililerimiz ve birim müdürlerimiz de katılarak öğrencilerle sohbet ediyor. Belediyenin sorumluluk ve çalışmaları hakkında da öğrencilere bilgiler veriliyor. Bu kapsamda Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esra Pilav, Park ve Bahçeler Müdürü Ahmet Demircioğlu, Zabıta Müdürlüğü personeli Mustafa Ay ve Temizlik işleri müdürlüğünden görevli personellerimizle birlikte ilçemizdeki ilköğretim okullarınıda limonata dağıtımı yaptılar.
Belediyemiz tarafından hazırlanan limonataların dağıtımları, Avanos Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen takvim doğrultusunda ilçemiz genelindeki ilk ve orta öğretim dengindeki okullarımızda devam edecek.