Müdür Başyardımcısı Mahmut AKTÜRK ve öğrenciler 14 günlük staj sürecinde Almanya’da edindikleri izlenimleri,  öğretmenleri ve öğrencileriyle paylaştılar.

Müdür Başyardımcısı Mahmut AKTÜRK, şunları anlattı: “Öncelikle öğrencilerimize Almanya’nın tarihi, yönetim şekli, ekonomik durumu ve mesleki eğitim sistemi hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimiz staj süresince; konuk ilişkileri, açık büfe uygulamaları, yiyecek servisi uygulamaları, ön büro hizmetleri, alkollü-alkolsüz kokteyl hazırlama ve servisi,  animasyon hizmetleri ve tur operatörlüğü konularında eğitim aldılar.

Müdür Başyardımcısı Mahmut AKTÜRK, 14 günlük staj süresince Almanya’nın önemli şehirlerinden olan Regersburg, Münih ve Nurnberg’i gezme imkanı bulduklarını anlattı. Ayrıca Çek Cumhuriyetinin başkenti Prag’a gezi düzenlediklerini, öğrencilerimizin tarihi ve doğal güzelliklere hayran kaldıklarını açıkladı.

Avanos Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Alaettin KÜÇÜKÖNER, Müdür Başyardımcısı Mahmut AKTÜRK ve öğrencilerini anlamına uygun, verimli ve başarılı gezilerinden dolayı tebrik etti.