NEVŞEHİR(MHA) Mayıs ayında ilimiz merkezinde bulunan ilkokullarda 2000 Evler imam Hatip Ortaokulunu tanıtmak için programlar yapan Okul Müdürü İbrahim Başaran, tanıtımlarda öğrencilere verdiği hediye sözünü tuttu. Bu yıl 2000 Evler imam Hatip Ortaokuluna kayıt yaptıran ve yapılan sınavda başarılı olan 60  öğrenciye ödülleri, 15 Kasım Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan törenle verildi.


Hayırseverlerin, Okul Aile Birliğinin de katkıları ile temin edilen 3 adet diz üstü bilgisayar, 3 adat üstün donanımlı tablet, 6 adet bisiklet ve 48 adet tablet sahipleri olan başarılı öğrencilere verildi.

Hediye dağıtım töreninde konuşan Okul Müdürü İbrahim Başaran, bu güne kadar pek çok öğrenciye ödül verdiklerini 2000 Evler İmam Hatip Ortaokulunu tercih edecek olan başarılı öğrencileri ödüllendirmeye devam edeceklerini söyledi.

TEOG sınavında 450’nin üzerinde bir puanla İmam Hatip Liselerine kayıt yaptıran her bir öğrenciye dizüstü bilgisayar sözü veren Okul Müdürü konuşmasını hediye temininde kendilerine yardımcı olan hayırseverlere teşekkür ederek  tamamladı.