NEVŞEHİR(MHA) Benim de Bir İş Fikrim Var proje yarışmasında Damat İbrahim Paşa Ortaokulundan derece yapan öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek´i ziyarette bulundular.

İstanbul Ticaret Üniversitesi, ZERÇEV (Zonguldak Ereğli Çevresini Kalkındırma Derneği) ve M.E.B. işbirliği ile yapılan "Benim de Bir İş Fikrim Var" proje yarışmasında okulumuz Damat İbrahim Paşa Ortaokulu, Türkiye genelinden lise ve ortaokul düzeyinde 14 binden fazla proje arasından katıldığı iki proje ile derece yaptı.

Damat İbrahim Paşa Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğretmeni Zeliha Gülçin Soğancı danışmanlığında "Çatkapı Asansör" isimli projesi ile öğrenci Efza Nur Türkdönmez Türkiye 3. sü, "Karbon Güvenlik" isimli projesi ile Şule Tombalak ve Beyza Nur Özburun Türkiye 4. sü oldu.

Öğrenciler İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampusunde yapılan törenle ödüllerini aldılar.

Teknoloji ve Tasarım Dersi için her yıl düzenlenen ‘’Şimdi Düşünme Zamanı’’ sergisine ilimizden Ankara ‘ya 2 proje ile katıldı. Damat İbrahim Paşa Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğretmeni Haluk Zengin danışmanlığında Bayram Lüle’nin kredi kartıyla açılan kapı isimli projesi, sergiye katılmaya hak kazandı. .