Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, 13 Mart 2016 Pazar günü Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı‘na (YGS) girecek öğrencilere başarı diledi.

“KESİNLİKLE SON DEĞİL”

YGS’de ter dökecek öğrencilere seslenen Başkan İlker Yürekli, “Bizim, sınava girecek çocuklarımızdan tek isteğimiz, uzun soluklu maratonun ilk aşamasında heyecanlarını kontrol etmeleri.  Bu sınav hayata atılma noktasında bir başlangıç, kesinlikle son değil. Bu düşünceyle, tüm öğrencilerimizin sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir sınav geçirmesini diliyorum” dedi. Yürekli, YGS’nin yapılacağı Pazar günü araç sürücülerinden de, sınav bölgelerinde gereksiz korna çalmamaları noktasında daha fazla hassasiyet göstermelerini istedi. 

Yürekli Başkan Kızı Sümeyye'yi de unutmadı...!

İşlerinin yoğunluğu sebebiyle İstanbul'da sınava girecek olan Kızı Sümeyye Yürekli'nin yanında olamayacağını ifade eden Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Belediye Başkanlığı görevinin fedakarlık gerektiren bir iş olduğunu belirterek,
 Memleket davası adına bazen Ailenizden ,çocuklarınızdan feragat yapmanız gerekiyor. Bazen ailenizden ayrı kalıyorsunuz, çocuklarınıza gerekli zamanı ayıramıyorsunuz. Ancak, biz bu kutsal göreve gönül bağıyla bağlanırken doğduğumuz topraklara olan borcumuzu ödüyoruz. Bu manada Özkonak kasabamıza yaptığımız en küçük bir hizmet varsa, ortada bir başarı yakalamış ise şüphesiz bu başarının perde arkasında önce eşim ve sonrasında da çocuklarımın bana gösterdikleri büyük destek ve anlayış ile fedekarlıkları bulunuyor. Bu vesile ile başta Eşim ve sonra kızıma buradan kendilerine anlayışları için sonsuz teşekkür ediyorum. Dualarım her zaman onlarla. Allah onlardan razı olsun dedi.

İşte Başkan Yürekli, Kızı Sümeyye ve eşi için bizde bu parçayı kendilerine hediye ediyoruz...

Neşet Ertaş – Gönül Dağı Sözleri

Gönül dağı yağmur yağmur boran olunca
Akar can özümde sel  gizli gizli
Bir tenhada can cananı bulunca
Sinemi yaralar yar oy yar oy yar oy yar oy

Dil gizli gizli dil gizli gizli
Sinemi yaralar yar oy yar oy yar oy yar oy
Dil gizli gizli dil gizli gizli

Dost elinden gel olmazsa varılmaz
Rızasız bahçenin gülü derilmez
Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez
Gönülden gönüle giden yar oy yar oy yar oy yar oy


 
Yol gizli gizli yol gizli gizli
Gönülden gönüle yar oy yar oy yar oy yar oy
Yol gizli gizli yol gizli gizli

Seher vakti garip garip bül bül öterken
Kipriklerin ok yar yar cana batarken
Cümle alem uykusunda yatarken
Kimseler görmeden yar oy yar oy yar oy yar oy yar oy

Gel gizli gizli gel gizli gizli
Hoyratlar görmeden yar oy yar oy yar oy yar oy yar oy
Gel gizli gizli gel gizli gizli


Eee Milletvekilinin, Belediye Başkanı'nın parası pul, karısı dul, kendisi kul olurmuş... Belediye Başkanlığı öyle dışarı bakıldığı gibi hiçte kolay değil tabiiki gerçekten bu sorumluluk bilincinde olan ve hakkıyla Başkanlık yapabilen için.... 
Başkanlık emek , fedekarlık ve koskocaman bir Yürek ister Biz FİB haber Merkezi olarak Özkonak kasabasının Yürekli Başkanı İlker YÜREKLİ ve nezdinde tüm Başkanlarımıza ve ailellerine halkımız adına teşekkürlerimizi diliyoruz.