Bu Hafta İstişare, Haftaya Gözleme

NEVŞEHİR(MHA) Ramazan ayı ve bayramı sonrasında bir süre çalışmalarına ara veren Türkiye Yardımsevenler Derneği Nevşehir Şubesi önümüzdeki haftadan itibaren yeniden yardım severlik çalışmalarına başlayacak.

Yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte bir hafta gözleme, bir hafta mantı yapıp satışa sunarak Türkiye’nin değişik illerinde eğitim öğretimlerini sürdüren dar gelirli ailelerin çocuklarına burs yardımı yapmayı sürdürecek olan Türkiye Yardımsevenler Derneği Nevşehir Şube Yönetimi ve gönüllü bayanlar istişare toplantısı yaptı.

Şube Başkanı Fatma Bay başkanlığında yapılan istişare toplantısında önümüzdeki haftadan itibaren başlatılacak çalışmaları ele alan Yardımsevenler Derneği Yönetimi ve gönüllü bayanlar bu arada dernek binasını da kendi elleriyle boyadı.

20 Yıla yakın bir süredir Nevşehir’de hayırsever iş adamlarının da kendilerine katkısı ile yardım severlik hareketinin sürdürüldüğünü söyleyen Şube Başkanı Fatma Bay, bir öğrenci velisinin katkısı ile alınan boya ile dernek binasının yeni dönem öncesinde boyandığını ve yeni döneme hazır hale getirildiğini ifade etti.