Bir dönem Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi genel sekreterliği görevinde de bulunan, Nevşehir’de Üniversitesinin kuruluşundan itibaren önemli görevler üstlenen Prof. Dr. Erdoğan Çiçek’in önümüzdeki günlerde konuya ilişkin kararını vererek kamuoyuna açıklaması bekleniyor.
Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, 1973 yılında Kayseri Yeşilhisar’da doğdu. Kayseri Lisesinden mezun olan Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrenimlerini Çukurova Üniversitesinde tamamladı.
Çukurova Üniversitesinde Araştırma Görevlisi ve Gaziantep Üniversitesi öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin kuruluşunun akabinde 2009 yılında geçiş yaparak uzun süre idareci olarak görev üstlendi. Üniversitenin uluslararasılaşması ve Diploma Eki Etiketi alması sürecinde önemli katkılar sağladığı bilinmekte.
İki yıl süre ile Tokyo Balıkçılık Üniversitesinde misafir araştırmacı olarak görev almış olan Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, değişik amaçlarla yurt dışındaki üniversitelere ziyaretler gerçekleştirdi. Ulusal ve uluslararası ölçekte yayınları bulunan ve çok sayıda projede yer almış olan Çiçek, halen Orman ve Su İşleri Bakanlığınca yürütülmekte olan pek çok projede de yürütücü olarak görev alıyor.