Özel Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci’yi ziyaret Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Altınyıldız Kolejinde eğitim fırsatı tanınan 2 şehit ve gazi çocuğunun öğrenim hayatlarını sürdürmelerinde kolej yönetiminin gösterdiği hassasiyete teşekkür etti.

Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, “Bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için canlarını gözlerini kırpmadan verip Şehitlik mertebesine ulaşan Şehitlerimizin ve yine bu vatan uğruna gazi olmuş arkadaşlarımızın çocuklarına sağ olun sahip çıktınız. Bu çok ayrı bir duygu. Sizlere şu ana kadar şehit ve gazi çocuklarımızın eğitiminde gösterdiğiniz hassasiyet ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı ve yönetimine teşekkür eden Özel Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci, “Bir şehit çocuğumuzu ana okulundan itibaren okulumuza aldık şimdi Üniversite de okuyor. Ve umarız vatanına, milletine hayırlı bir evlat olacak. Öte yandan halen kurumumuzda öğrenim gören Gazi çocuklarımız var. Onlarda başarılı bir şekilde öğrenim hayatlarını sürdürüyorlar. Vatan Şehit ve Gazileri Derneği olarak devletimizin şehit ve gazi çocuklarına tanıdığı imkanlar var. Bu imkanlardan bu çocuklarımızın yararlanabilmesi için dernek olarak sizlerde elinizden geleni yapıyorsunuz. Bizlerde imkanlarımız doğrultusunda ülkemizin bekası için hayatlarını kaybetmiş ya da gazi olmuş bu yüce insanlarımızın çocuklarına sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Özel Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci’ye ziyarette bir de teşekkür plaketi sundu.
Ali Çamur