FİB Haber Gazetemizi ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkan adayı Mustafa Çiftçi, neden aday oldukları ve hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Çiftçi, genç, dinamik, vizyonu geniş ve tecrübeli ekibiyle yola çıktığını ifade ederek, “Sendikamızı bulunduğu yerden daha yukarılara taşımak, Üyelerimizin hepsini kucaklamak için, sendikamızda üye sayımızı daha da artırmak için, sendikamızı daha işlevsel hale getirmek için, gündemin peşinde koşan değil, gündem oluşturmak için, eğitim camiasının her türlü sorununda, hak ve menfaatlerinin korunması ve savunmasında daha etkin rol alabilmek için bürokrasi ve siyasetle kavga etmeden öncelik üyelerimizin ve eğitim camiasının menfaatleri olmak üzere dengeli bir yol izleyebilmek için adayım” dedi.

Sloganlarının ‘Nevşehir'de Birleşen Eller’ olduğunu ifade eden ve bu yönde çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Çiftçi, eylül-ekim aylarında delege seçimlerinin ardından kasım da ise Genel Kurulun yapılacağını ifade ederek sözlerini tamamladı.

Ziyarette Eğitim-Bir-Sen şube başkanlığı olağan kongre süreci ve çalışmalarıyla bilgiler aktaran Şube başkan adayı Mustafa Çiftçi, basın yayın kuruluşlarının bu sürecin en doğru şekilde kamuoyuna aktarılması aşamasında büyük bir önem taşıdığını dile getirdi.

Nevşehir'in en çok takip edilen haber sitesi FİB Haber.Com yazı işleri müdürü, gazeteci Fikret Çapacı'da ziyaretlerinden dolayı Mustafa Çiftçi ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken, olağan genel kurul sürecinde kendilerine başarılar diledi.