AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Derinkuyu İlçesi 24 Kasım İlkokulunda Tasarım ve Beceri Atölyesi açılışına katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyon'unda yer alan ve tüm okullarda kurulması hedeflenen, öğrencilerin tasarlama ve uygulama becerilerini geliştirecek tasarım ve beceri atölyeleri, İlçemiz 24 Kasım  İlkokulunda startını verdi. 

Açılışı AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel MENEKŞE, Derinkuyu İlçe Kaymakamı Halil İbrahim YEŞİLYURT, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent AKSOY birlikte gerçekleştirdi.

Milletvekili Menekşe, atölyeleri tek tek gezerek etkinliklerde öğrencilere eşlik etti ve burada yaptığı konuşmasında; "Bizler öğrencilerimizi hem başarılı hem de mutlu bir gelecek hususunda yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Bunları yaparken bugün açılışını yaptığımız atölyelerde olduğu gibi okullarımızda sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerin yer aldığı mekanları da öğrencilerimizle buluşturmamız gerekiyor. Bu noktada okullarımızda çok ciddi çalışmalarımız var. Eğitim paydaşlarımızın, hayırseverlerimizin bize sunmuş olduğu ciddi katkılar var. Bu anlamda bugün bizleri buluşturan ve bu açılışa vesile kılan başta Okul Müdürümüze ve sizlere teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Kaymakam Yeşilyurt'ta; "Tasarım ve beceri atölyelerinin bilim, sanat, spor ve kültür alanlarında öğrencilerin tasarlama ve uygulama becerilerini geliştireceğini Kaymakamlık olarak imkanlar dahilinde yapılacak çalışmalarda her zaman öğretmenlerin ve öğrencilerin yanında olacaklarını ifade etti ve emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.