Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı 4. Olağan genel kurulunda Mustafa Çiftçi ile Yavuz Selim Yıldırım’ın iki ayrı listesi yarıştı.

Yapılan olağan genel kurul sonrasında Mustafa Çiftçi ve beraberindeki ekip 108 oy alırken, Yavuz Selim Yıldırım’ın listesi 45 oy aldı. 153 delegenin oy kullandığı olağan genel kurulda göreve seçilen Mustafa Çiftçi ve ekibi dört yıl süreyle görev yapacak.

Eğitim-Bir-Sen'in yeni Nevşehir şube Başkanı Mustafa Çiftçi şu açıklamalarda bulundu;

Nevşehir'imizde eğitim camiamızın Demokrasi Şöleni sona erdi.

İlkelerimizi ve duruşumuzu her ortamda muhafaza ederek, geleceğe ve yeniliklere açık, birleştirici, bütünleştirici, çözüm odaklı sendikacılık anlayışımızla sorumluluk almaya ben ve ekip arkadaşlarım talip olmuştuk.

Bugünden sonra da eğitim çalışanlarımızın haklı talep ve beklentilerini çözüme ulaştırabilmek, yeni kazanımlar elde edebilmek, toplumun bütün kesimlerinin de sesi olabilmek için yeni Yönetim Kurulumuz ve diğer ekip arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışacağız.

Demokrasi şölenimize katılan ve özgür iradeleriyle hiçbir baskı altında kalmadan oylarını kullanan ve bu emaneti bizlere teslim eden delegelerimize, dava arkadaşımız olan 2151 üyemize yeni Yönetim Kurulumuz ve ekibimiz adına sonsuz teşekkür ederim...

Yeni yüzlerle yoluna devam edecek olan sendikamıza ve Nevşehir'imize hayırlı olsun...