Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Merkez ilçe de yaklaşık 54 okul ve kurumlarımızın Bankalarla olan maaş ödeme antlaşması Şubat ayında sona erdi. Bununla ilgili ilimizde yetkili sendika Eğitim-Bir-Sen’in de yer aldığı Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bir komisyon oluşturulmuştu.
Komisyonca Bankalardan gelen teklifler değerlendirilerek 1286 Öğretmen ve personele kişi başı bin 850 TL gibi Milli Eğitim camiasındaki en yüksek bir rakama imza atıldı. Promosyon ücretleri Mart ayı içerisinde topluca hesaplara aktarılacak.
Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığından konuya ilişkin yapılan açıklamada; “alışmalar esnasında büyük bir emek ve gayret sarf ederek süreci titizlikle yürüten, Başta il Milli Eğitim Müdürü Murat Demir olmak üzere, Komisyonda görev alan İl Milli Eğitim müdür yardımcısı Murat Dildöken, Şube müdürü Ramazan Bıyıklıoğlu, D.I.P.Ortaokulu müdürü Burhan Kaynar, Anadolu Lisesi Müdürü Yavuz Selim Yıldırım,Yetkili sendika Temsilcisi olarak Başkan Yardımcısı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Şefi Ömer İp’e Teşekkür ederiz. Ayrıca Komisyon a teklif veren Banka müdürlerimize teşekkür ederiz. Eğitim Emektarlarına Hayırlı Olsun” ifadelerine yer verildi.