Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde aylardır yaşanan müdür çıkmazı sürüyor. Geçtiğimiz günlerde görevine başlaması beklenen Osman Şimşek’in Nevşehir’de göreve başlama süresi yine uzadı.

Edinilen bilgiye göre, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan ve geçtiğimiz Salı günü görevine başlaması beklenen Hatay Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek’in ilimizde ikamet edeceği konut baştan aşağıya yeniden düzenlendi. Elektriği, suyu açıldı. Ancak Milli eğitim Müdürü Şimşek henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Nevşehir’e gelip görevine başlamadı.

İlimize ne zaman gelip görevine başlayacağı belli olmayan Osman Şimşek’in sık sık gelişini ertelemesi bu göreve zoraki atandığı iddialarını da gündemde tutuyor.

20 Ağustos 1965 tarihinde Konya´da doğan Osman Şimşek, Askerliğini 1989 yılında asker öğretmen olarak yaptı. Evli ve iki çocuk babası. Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Osman Şimşek, Antalya Ünsal İlkokulunu bitirdikten sonra, Antalya Aksu Öğretmen Lisesini bitirdi. Ön lisans eğitimi SÜ Niğde EYO’da, lisans eğitimini AÜ AÖF Türkçe bölümünde tamamladı. Kamu yönetimi alanında TODAİE’de Tezli Yüksek Lisans Programını bitirdi. “Kurumsal Bir Öz değerlendirme Aracı CAF’ın MEB Okullarında Uygulanabilirliği” konusunda tez çalışması yaptı. Halen, Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi Doktora Programında özel statülü doktora Öğrencisi olarak eğitimine devam ediyo