Gülşehir Kaymakamlığınca, “2017-2018 Eğitim Öğretim Okul Güvenliği ve Öğrenci Servis Taşıyanları” konulu toplantı, Gülşehir  Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda yapıldı.
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının daha güzel huzur ve güven içerisinde geçirilebilmesi için, İlçedeki eğitim öğretim ile ilgili sorunların ve diğer hususların görüşüldüğü toplantıya Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Solay başkanlık etti. Toplantıya Gülşehir Belediye Başkan Vahdi Arısoy, İlçe Jandarma Komutanı Kürşat Tıraş, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Bilal Akdaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Yılmaz Ceylan, Okul Müdürleri,  İlçedeki öğrenci servisi şoförleri ve diğer yetkililerin katılımıyla gerçekleşti.
Toplantıda 2017-2018 Eğitim-Öğretim  yılında okul servisleri ve okul servis güvenliği ile ilgili hususlar görüşüldü. Toplantının son bölümünde İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından “2017-2018 Eğitim Öğretim Okul Güvenliği İçin Öğrenci Servis Taşıyanları” konulu slayt gösterisi yapıldı, katılımcılara  bilgiler verildi.  
Karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu, okul servis araçlarında öğrenci güvenliğine yönelik yapılması gereken işlemler ele alındı.